Wist jij dat een gemiddeld kind nog voor hij/zij 18 jaar is meer dan 100.000 (!!) keer hoort wat hij niet mag doen en wat hij allemaal niet kan. Hoe vaak wordt daar tegenover, in diezelfde 18 jaar, een kind  op een positieve manier bevestigd? Een paar duizend keer? Een paar honderd keer? Sommige mensen weten zich nog niet eens een tiental keer te herinneren als er naar wordt gevraagd!

Goed bedoeld door onze ouders om ons te behoeden voor gevaar en tegenslag, maar we gaan het geloven en dat heeft zijn effect. Het resultaat is dat wij als volwassenen 77% van de tijd in negatieve zin over onszelf denken en spreken.

Velen van ons hebben dus een heel negatief zelfbeeld! Is dat nou niet jammer?

Is dit bovenstaande herkenbaar en wil je dat anders, doe dan mee aan onze nieuwe workshop. We gaan je helpen om positiever over jezelf te denken waardoor je krachtiger in het leven kunt staan en leert om zelf een probleem met vertrouwen tegemoet te zien. Want jij kunt dat!

We gaan tijdens de workshop één aspect waar jij negatief over jezelf denkt omzetten naar een positieve bekrachtiging van jezelf. Je gaat dit verbeelden op papier en krijgt dit mee naar huis. De manier waarop we dit doen is laagdrempelig en kun je thuis herhalen wanneer je daar de behoefte aan hebt.

We gebruiken daarbij de methodes uit What to say when you talk to yourself van Shad Helmstetter’ en Neurographic art.

Om je nog extra te ondersteunen, wordt jouw positieve eindwerk afgedrukt op een tas. Zo kan je jouw positieve gedachten altijd bij je dragen. Dat sturen we je na de training toe.

De training wordt gegeven door Inge Postma en Petra Verhoef. Inge is een creatieve denker en maker die graag mensen blij maakt met haar creatieve uitingen (www.wensenatelier.nl) . Petra Verhoef is energetisch therapeut, trainer en meditatieleraar.

Wil jij ook leren anders naar jezelf te kijken en leren je eigen coach te zijn naar een positievere Ik?

Doe dan mee.

Praktische informatie

Datum: 3 november 2023
Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: De Meern
Kosten: € 60 (dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers en de tas die je na afloop thuisgestuurd krijgt!)

Wil je meedoen? Mail ons dan: info@wensenatelier.com

Woon je in het oosten van het land en wil je ook graag meedoen? Stuur dan even een mailtje. We gaan binnenkort ook een workshop houden in Hengelo